اخبارفرهنگTOP

صندوق ملی حمایت از خبرنگاران و کارکنان رسانه یی افتتاح شد

کابل/ 9سرطان/ باختر

صندوق ملی حمایت از خبرنگاران و کارکنان رسانه یی امروز در مراسمی که با اشتراک استاد سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان، محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ، وحید عمر مشاور ارشد رییس جموری و رییس ادارۀ ارتباطات عامه و ستراتیژیک ریاست جمهوری و شماری از مسولان ارشد نهادهای رسانه یی و خبرنگاران در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت برگزار شد، به گونۀ رسمی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ استاد سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری در نشست معرفی بورد رهبری جدید صندوق ملی حمایت از خبرنگاران و کارمندان رسانه یی گفت: جنگ جاری در کشور نامشروع و کاملآ حرام است، زیرا این جنگ مردم سالاری و حقوق بشر را در خطر قرارداده است و ضرورت است که از مقاومت ملی، حفظ وحدت ملی و اجماع سیاسی میان احزاب و نیروهای امنیتی و دفاعی حمایت کنیم.

او افتتاح مجدد صندوق ملی حمایت مالی خبرنگاران و کارمندان رسانه ها را مهم خواند و گفت: احیای مجدد این صندوق در شرایط فعلی برای خبرنگاران ضروری است و ما امروز بورد جدید صندوق را معرفی می کنیم.

او گفت: اعضای جدید بورد صتدوق از نهادهای مختلف رسانه یی نمایندگی می کنند و از شهرت خوب برخوردار استند.

او خاطرنشان کرد که هویت صندوق ملی حمایت از خبرنگاران و کارمندان رسانه یی در طرزالعمل جدید به صورت واضح تعریف شده است و هویت آن ملی، غیرانتفاعی و غیردولتی است و نقش حکومت در این صندوق نظارتی و حمایتی است.

معاون دوم ریاست جمهوری افزود: فعالیت اعضای بورد جدید افتخاری است و در مقابل کمیتۀ رسانه ها و حکومت پاسخ گو اند و در هر ربع سال از کارکردهای شان گزارش می دهند.

وحید عمر، مشاور ارشد رییس جمهوری و رییس ادارۀ ارتباطات عامه و ستراتیژیک ریاست جمهوری گفت: این صندوق هرچه زودتر با امانت داری کامل کار خود را آغاز می کند و برای خبرنگاران و کارمندان رسانه یی مریض، زخمی و شهید کمک رسانی خواهد کرد.

وی افزود: به وزارت اطلاعات وفرهنگ وظیفه سپرده شده است که برای این صندوق سهولت ها فراهم کند.

او گفت: این صندوق در گذشته هم وجود داشت، اما شماری از خبرنگاران از نحوۀ فعالیت آن شکایت داشتتند که فعالیت آن محدود است؛ اما با احیای دوباره، این صندوق آدرس مشخص خواهد داشت.

محمد طاهر زهیر، سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ از احیای مجدد صندوق ملی حمایت مالی خبرنگاران و کارمندان رسانه یی استقبال کرد و گفت: امروز جای خوشی است که صندوق ملی حمایت مالی خبرنگاران از حالت ابهام بیرون شود و در فعالیت های شفافیت تامین شود.

او گفت: برقی شدن فعالیت این صندوق می تواند به شفافیت آن کمک کند و تمام خبرنگاران می توانند به آن دسترسی داشته باشند. او افزود: به صداقت می گویم که ما در صندوق خواهان شفافیت هستیم و از مدیریت مشارکتی این صندوق حمایت می کنیم و باید تمام خبرنگاران و کارکنان رسانه یی مورد توجه قرارگیرند.

سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ گفت که جایزۀ نقدی مدال آزادی بیان که رییس جمهوری منظور کرده است، از این صندوق پرداخت شود.

او از شماری از رسانه ها خواست که از طریق تبلیغات، جنگ روانی را در میان مردم راه اندازی نکنند، زیرا طالبان با آزادی بیان دشمنی دارند.

نجیب شریفی، رییس کمیتۀ مصونیت خبرنگاران، احیای مجدد صندوق ملی حمایت خبرنگاران و کارکنان رسانه یی را در شرایط جنگی در سراسر کشور برای خبرنگاران ضروری خواند و گفت: مشکلات زیادی در این اواخر سد راه خبرنگاران است و آنان نیاز به کمک دارند و از این طریق باید کمک شوند.

او گفت: به هر اندازه یی که خشونت ها در کشور ازسوی طرف ها زیاد شود، به همان اندازه نیاز خبرنگاران به کمک بیشتر می شود.

در اخیر محمد آصف احمدزی از اکادمی علوم افغانستان، احمد انصاری از پوهنځی ژورنالیزم پوهنتون کابل، صابر مومند از وزارت ازطلاعات وفرهنگ، زهرا موسوی از کمیسیون دست رسی به اطلاعات، صدیق الله توحیدی از کمیتۀ مصونیت ژورنالیستان، حارث جمال زاده از تلویزیون خصوصی 1، محمد جاوید از آژانس خبری پژواک، دواخان مینه پال از مرکز رسانه های حکومت، مجیب خلوتگر از نهاد حمایت از رسانه های آزاد، ضیا بومیا از فدراسیون خبرنگاران و مکیه منیر از صدای آشنای امریکا به عنوان اعضای جدید بورد صندوق ملی حمایت مالی خبرنگاران و کارکنان رسانه یی معرفی شدند. بهزاد

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا