گسترش تحت پوشش مخابراتی درغور
شهرفیروزکوه 11 دلو باختر
مسئولان در ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی غور از فعال سازی ۱۶ سایت جدید مخابراتی و همچنان سروی ۱۹ سایت دیگر، درجریان حاکمیت امارت اسلامی ،در این ولایت خبر میدهند.
مولوی محمد یوسف راهنما رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی غور به آژانس باختر گفت که آنان توانستهاند، در همکاری و هماهنگی با وزارت مخابراتی و تکنالوژی معلوماتی کشور ۱۶ سایت مخابراتی به شمول شبکه مخابراتی سلام، اتصالات و افغان بسیم را در این ولایت و ولسوالیهای آن فعال کنند.
به گفتهی او ۱۹ سایت مخابراتی دیگر نیز در نقاط مختلف این ولایت و ولسوالیهای آن سروی گردیده و در سال ۱۴۰۳ کار فعال سازی آنها نیز آغاز میگردد.
رئیس مخابرات غور همچنان گفت: با فعال شدن ۱۹ سایت سروی شده در سال پیش رو ۵۰ فیصد مردم این ولایت از خدمات مخابراتی بهرهمند میشوند.