وزیرامور خارجه و سفیرانگلستان درکابل، روی استقرارصلح پایداردرافغانستان تاکید کردند
کابل / 29 ثور / باختر
محمد حنیف اتمر وزیر امورخارجۀ کشور، دردیداربا خانم الیسن ماری بلیک سفیرانگلستان درکابل، در مورد سفراخیرش به هالند، تقویت روابط دوجانبه و تداوم همکاری های آن کشور با افغانستان، صحبت کرد.
به گزارش آژانس باختر؛ دراین دیدار وزیر امور خارجه، پیرامون نتایج مذاکرات هیئت دولت افغانستان با مقامات محکمۀ جرایم بین المللی وثبت جرایم جنگی درافغانستان صحبت کرد و تعهدات انجام شده دراین سفر را، گام مهم در راستای ثبت جرایم جنگی درافغانستان و از بین بردن فرهنگ معافیت در برابر مجرمین، خواند.
اتمر، از جامعۀ جهانی به ویژه انگلستان خواست که در راستای تحقق تعهدات دولت افغانستان با محکمهٔ جرایم بینالمللی درخصوص تقویت اداره های ذیربط کشور، با دولت افغانستان همکاری کنند.
خانم بلیک، با تقدیر از تلاش های دولت افغانستان برای پی گیری قضایایی جرایم جنگی در افغانستان و تفاهم روی ساختار همکاری با محکمهٔ جرایم بین المللی، پیرامون تشریک خواست افغانستان برای همکاری دراین زمینه با کشور متبوعش، به وزیر امور خارجه اطمینان داد.
در ادامۀ، هر دوجانب روی استقرار صلح پایدار در کشور، تداوم همکاری ها و همچنان تقویت هر چه بیشتر روابط میان دو کشور نیز بحث و تبادل نظر کردند.
احمدضیا احمدی