نگرانی جدی اتحادیه ملی زعفرانکاران هرات از کاهش قیمت زعفران در بازارها

شهرهرات 6 قوس باختر
اتحادیه ملی زعفرانکاران ولایت هرات طی یک کنفرانس خبری، نگرانی قابل توجه شان را از کاهش بیسابقه قیمت زعفران در بازار اعلام داشتند.
شماری از زارعین عمده زعفران که در دفتر این اتحادیه گردهم آمده بودند، از پیامد وخیم نزول قیمتها ابرازنگرانی نمودند.
بشیر احمد رشیدی رئیس اتحادیه ملی زعفران کاران ولایت هرات کاهش بیش از حد قیمت زعفران را در بازارهای داخلی بیسابقه عنوان نمود وافزود که این افت قیمتها در طی یک ماه اخیر بیشتر شده که طبق گزارشهای این اتحادیه فی کیلو زعفران تا مرز ۳۶ هزار افغانی نیز در بازارها به فروش رسیده است.
رئیس این اتحادیه از دولت میخواهد تا زمینه صادرات زعفران را برای فروش در بازارهای جهانی فراهم سازد تا از انباشتن و تراکم بیش از حد زعفران در بازارهای داخلی کاسته شود که به تناسب عرضه آن به بازارهای بیرون قیمتها نیز دوباره افزایش خواهد یافت.
در کنار این برخی گمانها بر کاهش قیمت زعفران واردات زعفران از ایران بود؛ اما رشیدی واردات زعفران از کشور ایران را رد کرده گفت که عرضه بیش از تقاضا در بازار، عدم صادرات و برخی دلایل دیگر سبب ایجاد این معضل شده است.ختم/ابوی