فراهم آوری فرصت های آموزش رایگان برای هزار ها جوان در پنجشیر

بازارک ۲۶ جدی باختر
مسوولان در ولایت پنجشر می گویند که با گشایش کورس های زمستانی در هفت ولسوالی و مرکز آن ولایت زمینه آموزش را برای هزاران جوان فراهم کرده اند.
به گزارش آژانس باختر: الحاج حافظ محمد آغا حکیم، والی پنجشیر، هدف از راه اندازی کورس های آموزشی رایگان را در آن ولایت ارتقای سطح آموزش و آمادگی جوانان برای اشتراک در امتحانات کانکور سال آینده عنوان نمود و خاطر نشان ساخت که متعهد است تا برای جوانان پنجشیر زمینه های آموزشی بیشتر را فراهم کند.
مولوی نصر الله ملکزاده، رییس اطلاعات و فرهنگ پنجشیر می گوید که این کورس های آموزشی از سوی آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره معارف پنجشیر، راه اندازی شده است.
از سوی هم رییس معارف پنجشیر صحبت نموده گفت که این کورس های آموزشی به تقاضای مردم در کوتاه ترین زمان برای ارتقای ظرفیت و آمادگی جوانان به امتحان کانکور راه اندازی شده است.
او تصریح کرد که دراین کورس ها تمام مضامین ساینس، ریاضیات و لسان انگلیسی آموزش داده میشود.
بگفته او درحال حاضر نزدیک به چهار هزار شاگرد برای فراگیری این کورس ها ثبت نام کرده و شامل درس می باشند.