فراخوان برگزاری هفتمین نمایشگاه کتاب هرات

شهرهرات 6 قوس باختر
هفتمین نمایشگاه کتاب هرات امروز به مدت یک هفته به هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ آن ولایت درشهرهرات برگزار شد.
این نمایشگاه با حضور ناشرانی از ولایات کابل، هرات و جمعی از ناشران بین المللی از جمله کشور ایران برگزار شد.
آریا رئوفیان رئیس اطلاعات وفرهنگ میگوید :" هفتمین نمایشگاه کتاب متفاوت تر و باشکوه تر از سالهای گذشته با حضور مقامات بلند پایه دولتی و جوانان برگزار شده است و در آن ناشران داخلی و خارجی حضور یافته اند.
رئیس اطلاعات وفرهنگ هرات یادآور شد که اضافه از پنج هزار جلد کتاب در شصت غرفه نمایشگاه کتاب از ناشران داخلی و خارجی به نمایش گذاشته شده است.
در این نمایشگاه هزاران عنوان کتاب در گروه های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در موضوعات مختلف ادبی، فرهنگی، هنری، تاریخ، جغرافیا، فلسفه،عرفان وجود دارد.
در هفتمین نمایشگاه کتاب هرات بیش از شصت غرفه از ناشران ولایات هرات، کابل و جمهوری اسلامی ایران بر پا شده است.
هفتمین نمایشگاه کتاب هرات از 6 تا 13 ماه قوس سال روان در سالون کتابخانه عامه واقع شمال پارک فرهنگ شهر هرات برگزار شده است. ختم/سیدحبیب