رئیس جمهور کشور با وزیر دولت در امور خارجه هند دیدار کرد

کابل 7 قوس  باختر
محمد اشرف غنی رئیس جمهور اسلامی افغانستان و داکتر ویجی کمار وزیر دولت در امور خارجۀ هند در خصوص مذاکرات صلح به رهبری و مالکیت افغان‌ها، انتخابات و توسعۀ هرچه ‌بیشتر همکاری‌ها میان دو کشور، بحث و تبادل نظر کردند.
به اساس معلومات دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری به آژانس باختر، در این دیدار که در اقامتگاه رئیس جمهور در شهر ژنیو سویس انجام شد، رئیس جمهور غنی گفت که نسبت به هرزمان دیگر زمینه برای صلح فراهم شده است و افغانستان در این عرصه به همکاری های شرکای استراتیژیک و کشورهای منطقه نیاز دارد.
رئیس جمهور کشور هند را دوست خوب افغانستان خواند و از همکاری های آن کشور به افغانستان در بخش های مختلف، قدردانی کرد. وی افزود که افغانستان باثبات و پیشرفته، برای ثبات و توسعۀ همکاری های اقتصادی کشورهای منطقه، ارزش مفید استراتیژیک دارد.
وزیر دولت در امور خارجۀ هند، گفت که کشورش در راستای صلح، ثبات و پیشرفت افغانستان به هرنوع همکاری آماده است و موصوف به نمایندگی از هند به رئیس جمهور در رابطه به مذاکرات صلح به رهبری و مالکیت افغانها و برگزاری بهتر انتخابات، از هر نوع همکاری اطمینان داد.
رئیس جمهور گفت: صلح خواست مهم افغان‌ها بوده و در این خصوص اجماع ملی، منطقه‌یی، بین المللی و کشورهای اسلامی به میان آمده است. وی افزود که ، طرح جامعی را در خصوص مذاکرات صلح بین الافغانی در کنفرانس ژنیو ارائه خواهد کرد. نالان

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا